Totalwork

Totalwork is in 2008 opgericht, ontstaan uit de visie van twee “midage” jongens die hard werken en weten hoe het meeste rendement te halen valt uit hun medewerkers en hoe de grootste toegevoegde waarde voor hun klanten te generen.

De technische input komt al acht jaar van Van Vught las en onderhoudsbedrijf

Waardering en respect zijn belangrijk in ons denken, naar en voor onze medewerkers om optimaal te kunnen presteren. Onze klanten ervaren dat onze medewerkers zijn gekomen om te werken, daar zit de hoogste toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze medewerkers komen met veel energie op de werkvloer en vaak met een lach en opgewekt humeur. Hun zorgen zijn onze zorgen. Wij verzorgen dan ook voor onze medewerkers al het andere dan werken.

Detachering

Onze mensen bieden een breed scala aan kwaliteiten, wij kennen diegene die u zoekt. Wij vertrouwen blindelings op onze mensen en dat geeft een gerust gevoel. Geef ons uw wensen door en wij sturen u een selectie uit onze vertrouwde krachten toe. Informeer vrijblijvend.

Werving

Op zoek naar iemand met zeer specifieke kwaliteiten? Wij gaan graag met u in gesprek. Als bedrijf kunt u net op zoek zijn naar die ene kracht die lastig te vinden is, wij gaan voor u op zoek. Bent u diegene met specifieke kwaliteiten, solliciteer dan via onze open sollicitatie en we nemen contact met u op.

Kennis

Kennis moet gedeeld worden, dat is onze filosofie. Wij leiden onze mensen graag verder op om aan uw eisen te voldoen. Wij voldoen aan alle markt conforme eisen, zo is Total Work Industries EN 4400-1 gecertificeerd en staan we ingeschreven in het register Stichting Normering Arbeid (SNA).


Our Openings

146 Open Positions

Select location
1 location selected
[[ citySelected.length ]] locations selected

Submit your application

We are always looking for bright minds and enthusiastic people from diverse backgrounds, who want to be part of an outstanding team. Even if you don’t find a suitable position below, please do not hesitate to drop us your resume.


Team
TWindustrie