TWindustrie B.V.

Wij rekruteren in heel Europa, Nederland, Portugal, Hongarije, Duitsland, Roemenië en Polen. Ook in deze periode ondergaan wij het Corona-virus, toch hebben wij in onze sector daar minder zorgen over, goede technische, betrouwbare mensen zijn altijd welkom. Wij volgen hierin de voorschriften van het RIVM. Onze focus richt zich op “personeel en advies” in de techniek, deze wordt door onze persoonlijke dienstverlening op een duurzame en groene wijze aangepakt.

Werving

Op zoek naar iemand met zeer specifieke kwaliteiten? Wij gaan graag met u in gesprek. Als bedrijf kunt u net op zoek zijn naar die ene kracht die lastig te vinden is, wij gaan voor u op zoek. Bent u diegene met specifieke kwaliteiten, solliciteer dan via onze open sollicitatie en we nemen contact met u op.

Kennis

Kennis moet gedeeld worden, dat is onze filosofie. Wij leiden onze mensen graag verder op om aan uw eisen te voldoen. Wij voldoen aan alle markt conforme eisen, zo is TWindustrie NEN 4400-1 gecertificeerd en staan we ingeschreven in het register Stichting Normering Arbeid (SNA).


Our Openings

254 Open Positions

Select location
1 location selected
[[ citySelected.length ]] locations selected

Submit your application

We are always looking for bright minds and enthusiastic people from diverse backgrounds, who want to be part of an outstanding team. Even if you don’t find a suitable position below, please do not hesitate to drop us your resume.


Team
TWindustrie