De Haco Groep is een marktleider op het gebied van Lichtreclame, Terrassen en Digital Signage. Al 50 jaar (1973- 2023) zijn wij specialist in alle vormen van fysieke reclame: van doosletters, lichtbakken en neonreclame tot reclamezuilen en reclamemasten. We verzorgen alles in eigen huis: van ontwerp, productie en montage tot onderhoud en reparatie.

Met kennis, ervaring en enthousiasme van al onze medewerkers doen we dit voor de kleine retailers (de spreekwoordelijke bakker om de hoek) als landelijke ketens en multinationals (A-merken). In Nederland, België, Luxemburg en soms in Duitsland. 

Wil jij ook werken bij onze succesvolle organisatie werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur een Open Sollicitatie.

Heb je vragen of wil je contact met onze recruiter: 

Stuur een email naar werk@haco.nl

of

Stuur een WhatsApp berichtStaat er geen passende vacature of opdracht voor jou bij? Stuur dan een Open Sollicitatie.

------

Belangrijke mededeling voor alle personeelsbemiddelingsbureau's of vergelijkbaar:
Wij werven graag zelf nieuwe medewerkers. Het ongevraagd aanbieden van een kandidaat aan de Haco Groep, zonder vooraf onze toestemming schriftelijk te hebben ontvangen, bepaald dat wij vrij zijn om deze kandidaten zelf te benaderen zonder dat daar enige verplichting tegenover staat (bijvoorbeeld vanuit leveringsvoorwaarden of anderszins) !


Onze vacatures

8 Openstaande posities

Kies locatie
1 locatie geselecteerd
locaties geselecteerd
Selecteer [[ organizationName ]]
1 [[ organizationName ]] geselecteerd
[[ organizationSelected.length ]] [[ organizationNames ]] geselecteerd

Stuur een open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers, die deel willen zijn van onze groeiend team. Ook al vind je geen passende vacature op deze pagina, twijfel niet om jouw CV naar ons te sturen.

--&--

Lees hier onze Disclaimer & Privacy Policy.