Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wilt u uw carrière een boost geven?

Bij LUNAR begrijpen we dat het vinden van de perfecte werkgever van cruciaal belang is voor uw professionele groei. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde kandidaten zoals u met uitdagende kansen binnen de nichemarkten Finance, Chemical en Engineering.

Onze focus ligt op het in contact komen met bedrijven die actief op zoek zijn naar de beste kandidaten binnen onze expertisegebieden. We streven ernaar om uw zoektocht naar de ideale werkgever van begin tot eind te begeleiden, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen carrière.

Wij geloven in het belang van persoonlijke begeleiding. Hierdoor nemen we de tijd om uw vaardigheden, ervaring en ambities te begrijpen, zodat we u kunnen matchen met een werkgever die perfect bij u past. We begeleiden u door het hele sollicitatieproces, van het screenen en selecteren tot het voeren van gesprekken en het onderhandelen van arbeidsvoorwaarden.

Wilt u meer informatie? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw carrièredoelen bespreken en u adviseren over de strategische mogelijkheden die we voor u kunnen bieden.

Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van uw professionele succes. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte match en het verwezenlijken van uw carrièredoelen.


Onze vacatures

8 Openstaande posities

Kies locatie
1 locatie geselecteerd
locaties geselecteerd

Submit your application

We are always looking for bright minds and enthusiastic people from diverse backgrounds, who want to be part of an outstanding team. Even if you don’t find a suitable position below, please do not hesitate to drop us your resume.